Sakarya Barosu Sapanca’da kır bahçesi yapacak

29 Temmuz 2021 - 18:15, Perşembe
Sakarya Barosu Sapanca’da kır bahçesi yapacak
Baro Başkanı Yıldız, baro tarafından Sapanca’da yapılacak kır bahçesi ile ilgili detayları görüşmek üzere Belediye Başkanı Özen ile bir araya geldi.

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Av. Özgür Akın ve Av. İsmail Alper Altan, Sapanca’da yapımına başlanacak Sakarya Barosu Kır Bahçesi için Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i ziyaret etti. Ziyarette Sapanca Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. Av. Hüsamettin Çömlekçioğlu da yer aldı.

Görüşmede Başkan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Barosu Kır Bahçesi hakkında Belediye Başkan Özen ile istişarelerde bulundu.

Başkan Özen, Sapanca Belediyesi olarak, yapılacak kır bahçesi için her türlü yardımı ve desteği sağlayacaklarını ifade etti. Başkan Yıldız da desteğinden ötürü Özen’e teşekkür etti.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız