Sakarya köprüsünde intihar girişimi!

9 Eylül 2021 - 19:48, Perşembe
Sakarya köprüsünde intihar girişimi!
D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü’nde bir kişi, köprü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin uzun süren çabaları sonrası köprüden indirilen şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü'ne erkek bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle köprü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Köprünün korkuluklarındaki şahsı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, intihar etmek isteyen şahsı ikna edebilmek için uzun süre uğraş verdi.

Ekiplerin ikna ettiği şahıs, bir süre sonra köprüden indirildi. Sağlık ekiplerince ambulansla alınan şahıs, kontrolleri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız