“DEVA Partisi heyetinden Sakarya Barosu'na ziyaret.”

21 Eylül 2021 - 20:31, Salı
“DEVA Partisi heyetinden Sakarya Barosu'na ziyaret.”
DEVA Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve partililer, Sakarya Barosu Başkanlığı'na seçilen İlknur Ebiz Yıldız'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Sakarya Barosu'nu ziyaret ederek, Başkan İlknur Ebiz Yıldız ile görüştü. DEVA Parti Sözcüsü İdris Şahin, kendisinin de bir avukat olduğunu belirterek, geçmişte Çankırı'da baro başkanlığı yaptığını belirtti.

Baro Başkanlığına Seçilen İlk Kadın Başkan

Sakarya Baro Başkanlığı'na seçilen Yıldız'ın ilk seçilen kadın başkan olmasının önemine dikkat çeken Şahin, kadınların aktif olarak hayatın her alanında olmasının kendileri açısından mutluluk verici olduğunu söyledi. Sakarya Barosu Başkanı İlknur Ebiz Yıldız da ziyarette kentin ve avukatların sorunlarıyla ilgili Şahin'e bilgiler vererek, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini iletti.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız