Daha aydınlık yarınlara gençlerle yürüyoruz

7 Ekim 2021 - 12:47, Perşembe
Daha aydınlık yarınlara gençlerle yürüyoruz
AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları’nın 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde düzenlediği “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programında çok sayıda gençle bir araya gelen Başkan Mutlu Işıksu, “Bizim istikametimizde en iyi yol arkadaşlarımız tabii ki gençlerimizdir. Gençlerimizin heyecanı ve dinamizmiyle daha aydınlık yarınlara yürüyoruz.” dedi.

Mahalle Bizim Gençlik Bizim

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları tarafından 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde düzenlenen “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programında gençlerle buluştu. Programa Başkan Işıksu ile birlikte AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İlçe Gençlik Kolları Efe Kuşdili, teşkilat mensupları, 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ve mahalleli gençler katıldı.

Gençlere Özel Çalışmalar

Programda gençlerle sohbet eden, Adapazarı Belediyesi’nin gençliğe dair vizyon ve projelerinden bahseden Başkan Mutlu Işıksu, millete hizmet yolculuğunda gençlere ve fikirlerine her daim önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Mutlu Işıksu, “Bizim istikametimizde en iyi yol arkadaşlarımız tabii ki gençlerimizdir. Tüm çalışmalarımıza bir genç gözü ile baktığımızda başarının geleceğini biliyoruz. Projelerimizin birçoğuna bakılınca bu anlayışın izleri görülecektir. Her mahallemizin her bir genci bizim için çok kıymetli. Onları dinliyoruz, fikirlerine önem veriyoruz. Gençlerimizin heyecanı ve dinamizmiyle daha aydınlık yarınlara yürüyoruz. Şehrin kalbi Adapazarı’mızda genç kardeşlerimize özel çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız