Burada her şey sağlıklı ve organik

9 Ekim 2021 - 09:46, Cumartesi
Burada her şey sağlıklı ve organik
Şehir hayatının getirdiği dengesiz ve sağlıksız beslenme düzeni birçok sağlık sorununa yol açıyor. Ülkemizde Sağlıklı yaşamın sırrı olan Organik ürünlere talep artmış durumda. Sapancada bulunan ‘’Burada Herşey Organik’’ Mağazasında, el emeği ile yetiştirilen ve özenle hazırlanan organik ürün çeşitleri artmaya devam ediyor

Eda Balkaya Sakarya'nın Sapanca ilçesi Kırkpınar bölgesinde Hizmet veren "Burada Herşey Organik" bünyesine kuru meyve cipsleri ve el yapımı sabunları ekledi. Sakaryalı Genç Girişimci 2 çocuk annesi Girişimci Eda Balkaya; birkaç ay önce Sağlıklı Nesiller misyonuyla hareket ederek organik ürünler konseptiyle açtığı ‘’Burada herşey Organik’’ isimli dükkanına sağlıklı yeni ürünler ekleyerek ürün skalasını genişletmeye devam ediyor.

Taze meyveler

Sadece yeni mahsul ürünlerin kullanıldığı ‘’Burada Herşey Organik’’ mağazasında özenle kurutulan meyveler sağlık açısından birçok yarar içeriyor. Taze meyveler Sadece kaya Tuzu ve Şeker kullanılarak özel makinelerde kurutularak tüketiciye sunuluyor. Kurutulan ürünler arasında Karpuz, Ananas, muz, elma, dut gibi lezzetli ve sağlıklı meyvelerin yanı sıra çeşitli kuru sebzeler de bulunuyor.

Girişimci Eda Balkaya; ‘’ Tüketicilerin Meyve ve sebzelerin ilaçlı olup olmadığını sorgulaması çok önemli. Hormonlu mu hormonsuz mu dikkat edilmeden alışveriş yapılmamalı. Biz titizlikle taze ve doğal ürünleri seçerek müşterilerimize sunmaya çalışıyor. Reçel, marmelat, sirke, tarhana, erişte gibi tamamen doğal ve el yapımı ürünlerimiz mevcut. Ürün yelpazemizi genişletmeye gayret ediyoruz. Peynirler, kuru meyve cipsleri ve sabunlar ekledik. Sağlıklı beslenmek herkesin hakkı.’’ Dedi.

Balkaya; takipçilerin organik ürünlere www.buradaherseyorganik.com İnternet adresi ve instagram da buradaherseyorganik sayfasından, ürünleri takip edip, güvenerek alışveriş yapabileceklerini belirtti.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız