Musa Sarı koronaya yenildi

10 Ekim 2021 - 09:44, Pazar
Musa Sarı koronaya yenildi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi personeli Musa Sarı, bir süredir tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Koronavirüsün son kurbanlarından biri de Sakarya Büyükşehir Belediyesi personeli Musa Sarı oldu.

Hendek Bakacak Mahallesi Muhtarı Saffet Sarı'nın yeğeni olan belediye personeli Musa Sarı, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Test sonucu pozitif çıkan Sarı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılarak tedavi altına alındı.

Tedavisi sürerken durumu kötüye giden Musa Sarı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan 40 yaşındaki Musa Sarı'nın vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Koronaya yenik düşen Musa Sarı'nın cenazesi, bugün Yeni Mahalledeki hanesinde saat 14.00'te kılınacak cenaze namazının ardından Hendek Aile Kabristanlığına defnedilecek.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız