Eşini iple asılı halde buldu

10 Ekim 2021 - 20:24, Pazar
Eşini iple asılı halde buldu
Pamukova'da 30 yaşındaki 2 çocuk annesi Ayşegül Yıldırım, eşi tarafından evin merdiven korkuluklarında iple asılı halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Pamukova ilçesi Elperek Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 2 çocuk annesi Ayşegül Yıldırım (30), evinin merdiven korkuluklarında eşi tarafından iple asılı halde bulundu.

Asılı olduğu yerden indirilen 30 yaşındaki Ayşegül Yıldırım'ın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemeleri sonrasında Ayşenur Yıldırım'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız