MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy verdiği sözü tuttu. Ersoy, Adana Demirspor taraftarının kampanyasına duyarsız kalmayarak, tanesi 10 bin TL olan özel formadan 38 adet satın aldı.

"Adanalı ve Adana Demirsporlu kardeşlerime hediye edilmek üzere, sevdam Kayseri'mizin plakası olan "38" adet özel koleksiyon formasının satın alımına ilişkin verdiğim sözü yerine getirdim" diyen Ersoy, banka dekontunu da paylaştı. Ersoy, "Bu kapsamda, Şimşekler Grubu Resmî Hesabı'na 380.000 TL tutarındaki havale işlemini gerçekleştirdim" bilgisini verdi.

Adana Demirspor'un eski günlerine dönmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Ersoy, "İnanıyorum ki Anadolu'nun köklü kulüpleri; rekabetiyle, taraftarıyla ve tarihiyle Türk futbolunun en kıymetli değerleridir. Böylesine büyük camiaların ayakta kalması, hepimizin ortak sorumluluğudur" diye konuştu.