Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) Ekim ayında yapılması beklenen meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri öncesinde adaylık açıklamaları başladı.Makine ve Otomasyon Sistemleri Üreticilerinin yer aldığı 33. Meslek Grubu’nda BİOS Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ceylan, Meclis Üyeliğine aday olduğunu duyurdu.Uluslararası ölçekte makine ve otomasyon sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Ceylan, adaylık sürecinde komiteye kurumsal değer kazandırmayı ve üyelerin seçim süreçlerine daha fazla katılım sağlamasını hedeflediğini ifade etti.

 “DAHA GÜÇLÜ VE KATILIMCI BİR YAPI HEDEFLİYORUZ”

 Ceylan açıklamasında, “Bu göreve talip olmamızın temel nedeni, komitemizi dört yıllık bir vizyonla daha güçlü, daha katılımcı ve üyelerine daha fazla değer katan bir yapıya taşımaktır. Amacımız, her üyemizin sesini duyurabildiği, ihracat kapasitemizi birlikte büyüttüğümüz ve SATSO çatısı altında değer üreten bir komite oluşturmaktır” dedi.

 Ceylan ayrıca 33. Meslek Grubu üyelerini seçim günü oy kullanmaya davet ederek, yüksek katılımın komitenin geleceğinin belirlenmesi açısından önemli olduğunu vurguladı. SATSO seçimlerinin Ekim ayının üçüncü haftasında yapılması beklenirken, kesin tarih, saat ve yer bilgisinin oda tarafından duyurulacağı belirtildi.