KPSS Genel Tekrar Programı ile adaylar, 5 farklı branşta uzman eğitmenlerle bir araya gelerek sınav öncesi bilgilerini tazeleme fırsatı bulacak.

Kayıtlar 17 Ağustos’ta başlıyor

KPSS adaylarının sınav öncesi önemli konu başlıklarını yeniden gözden geçireceği programın kayıtları 17-23 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Programa katılmak isteyenler başvurularını sakarya.bel.tr üzerinden yapabilecek.

KPSS Genel Tekrar Programı, 23-31 Ağustos tarihleri arasında 09.30-17.30 saatlerinde AKM Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

5 farklı branşta genel tekrar

Program kapsamında 23 Ağustos’ta Murat Ersoy ile Coğrafya, 27 Ağustos’ta Ahmet Ayaz ile Türkçe, 28 Ağustos’ta Özkan Gökçe ile Matematik, 29-30 Ağustos’ta Aylin Temiz ile Tarih ve 31 Ağustos’ta İbrahim Öz ile Vatandaşlık dersleri işlenecek.