Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) mutlak butlan kararının ardından seçilmiş CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve yönetimi yeni yol haritasını belirlemek için çalışmalarını sürdürürken, olağanüstü kurultay süreci kapsamında delege imzaları toplanmaya başladı.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurmaylarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada, olağanüstü kurultay için delegelerin imza toplamaya başladığını duyurdu. Özel, 550'nin üzerinde bir sayıya ulaşarak başvuruyu en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Olağanüstü kurultay çağrısının ardından CHP Sakarya örgütünde de hareketlilik yaşandı. Sakarya’daki delegeler, sabahın erken saatlerinden itibaren noterlerde imza vermeye başladı.

CHP SAKARYA İL BAŞKANI CUROĞLU DA İMZA VERDİ

CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu da olağanüstü kurultay sürecine destek veren isimler arasında yer aldı. Curoğlu, notere giderek imzasını verdi ve kurultay çağrısına destek sundu.

GÖZLER KURULTAY SÜRECİNDE

Parti içerisinde olağanüstü kurultay için başlatılan imza süreci devam ederken, yeterli sayıya ulaşılıp ulaşılamayacağı ve önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler CHP teşkilatları tarafından yakından takip ediliyor.