Başkan Şahin’e hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı

19 Nisan 2024 - 18:44, Cuma
Başkan Şahin’e hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı
Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulananlar tarafından hediye edilen fidanlar, Sapanca’yı yeşillendirmeye başladı.

31 Mart seçimlerinin ardından Sapanca Belediye Başkanlığı görevine gelen Nihat Arda Şahin, hayırlı olsun ziyaretine geleceklerin eğer çiçek getirecekler ise çiçek yerine meyve fidanları getirmeleri için açıklamada bulunmuştu. Başkan Şahin’e, gelen misafirler meyve fidanları getirmeye başladı ve binlerce fidan Sapanca topraklarıyla buluştu. Fidanlar, öncelikle kurum ve okulların bahçelerine ekimi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor.

 

Başkan Şahin, “Bizim geleneğimizde hediye götürmek yaygın olduğu için gelecek misafirlerimizden arzu ederler ise meyve fidanı getirmelerini istemiştik. Bu anlamlı kampanyamıza desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. 5 yıllık hizmetimiz döneminde Sapanca’mızda, yeni fidanları toprakla buluşturmaya devam edeceğiz. Mesele doğa mesele Sapanca, hep birlikte el ele vererek ilçemizi yeşillendirip, geleceğimiz olan yavrularımıza daha yeşil bir Sapanca, miras bırakacağız” dedi.

 

Gelen binlerce fidanın 500 tanesi toprakla buluşurken kalan, fidanların, dikilmesi devam ediyor. Okulların bahçelerine fidan dikilmesi programına Sapanca Belediye Başkan Danışmanı Müjgân Gencer eşlik ediyor. Gencer, öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip çocuklarla fidanları birlikte diktikler.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız