112 Acil Başhekimi Seyit Yiğit ziyaretlerini sürdürüyor

28 Mart 2024 - 20:16, Perşembe
112 Acil Başhekimi Seyit Yiğit ziyaretlerini sürdürüyor
Sakarya’da basın mensuplarına 112 Acil servis çalışanlarından bazılarının canlı hedef yapması ve basın özgürlüğüne engel olmasıyla başlayan süreç sonrasında Uzman Dr. Necip Gökhan Güner yerine atanan Uzm. Dr. Seyit Yiğit saha çalışmalarını Kuzey bölgesinde sürdürdü.

Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzman Dr. Necip Gökhan Güner yerine göreve atanan Uzman Doktor Seyit Yiğit göreve başladıktan sonra il genelindeki 112 Acil Servis İstasyonlarını ziyaret etmeliyi sürdürüyor. Sakarya’nın Kuzey bölgesi’nde bulunan istasyonları ziyaret eden Uzm. Dr. Yiğit Karasu 2 nolu, Karasu 6 nolu, Karasu 7 nolu, Kocaali 1 nolu istasyonları ziyaret ettikten sonra Karasu Devlet Hastanesi yönetimiyle bir araya geldi. 7/24 ve 365 gün zor şartlar altında görev yapan 112 Acil servis çalışanlarıyla sohbet edip, istek ve sıkıntıları dinleyen Yiğit il genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız