Genci sokak ortasında bıçakladılar

24 Nisan 2024 - 00:15, Çarşamba
Genci sokak ortasında bıçakladılar
Sapanca'da meydana gelen olayda 18 yaşındaki İ.E.S., kimliği belirsiz kişilerce bacaklarından bıçaklandı. Yaralanan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; 18 yaşındaki İ.E.S. isimli genç, sokakta kimliği belirsiz kişilerle tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonucu bıçak çeken şahıslar, İ.E.S'yi bacaklarından bıçakladı. Şahıslar daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaralı genç, çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı genç, daha sonra tedbir amaçlı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, genci bıçaklayan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız