Milyonlarca liralık altınla kayıplara karıştı

24 Nisan 2024 - 00:16, Çarşamba
Milyonlarca liralık altınla kayıplara karıştı
Adapazarı Kapalıçarşı'da dükkanı bulunan bir kuyumcu, iddialara göre müşterilere ait olan yaklaşık 50-60 milyon TL değerindeki altınlarla kayıplara karıştı.

2 GÜNDÜR ULAŞILAMIYOR

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı Uzunçarşı'nın yanındaki Kapalıçarşı'da B. Kuyumculuk ismiyle faaliyet gösteren dükkanı bulunan kuyumcu M.B.'ye, 2 gündür ulaşılamıyor. Müşterilerinin telefonlarını açmayan ve dükkanı da günlerdir kapalı olan kuyumcunun müşterileri ise durumdan işkillendi. Bir çok müşteri, altınlarını emanet ettiği kuyumcuya günlerdir ulaşılamamasının ardından emniyete başvuruda bulundu.

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Yaklaşık 50-60 milyon TL civarında değere sahip altınla kayıplara karıştığı öğrenilen kuyumcu M.B.'nin bulunması için emniyet ekipleri harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Diğer Haberler

Çok Okunanlar

  1. Bugün
  2. Dün
  3. Bu Hafta
  4. Bu Ay

E-Posta Listesi

Adınız E-Postanız